lördag, juli 31, 2010

Bosses träningspass


Bosse the cat, det är jag och jag vill också vara med och träna. Jag vilar mig i form.


Situps-med-slicka-kulorna 500 x 30 sekunder grundligt.


Bolla med liten fågel eller mus minst 1 x varje dag. Förstår inte varför matte inte uppskattar att få fjädrar över halva vardagsrummet och köket och väggen? Märklig människa det där.


R.I.P - sluttränat för Bosse the cat och här tar träningen för husse och matte vid. Matte jagar ut mig skrikandes och husse städar bort röran.

Regards
/Bosse-bus

Galningar

Vi körde allt i ett sträck. Först 4.94 km PowerWalk på tiden 60 minuter och 53 sekunder. Sen kom vi hem, drack vatten, åt lite kesella med jordgubbar och körde igång maratonpasset på cykel. 42 km på totala tiden 103 minuter och 11 sekunder. Efter det blev det plankan i 4x30 sekunder. Vi började träna kl 11:40 och slutade 15:00. Nu står J i duschen och jag ska strax joina honom.

Jag tror aldrig jag känt mig så nöjd som jag känner mig just nu. Med träningen alltså. Jädrar vad vi är bra.

Idag blir det träning för hela slanten

Först ska vi Powerwalka i 60 minuter och där ska mördarbacken från helvetet ingå, efter det blir det ett kortare Corepass och i eftermiddag ska vi köra ett maratonpass cykel (42 km). Utmana oss själva lite. Roligt att J också fått upp ångan. Tänk att jag kunde inspirera honom för en gångs skull.

torsdag, juli 29, 2010

Laxsoppa och GI-limpa


Laxsoppa med saffran, rotfrukter och grädde.


Bakade en GI-limpa på dinkelmjölk och linfrön.

Stand up and finish what you started

Yes mam... I will do that!! Den här gången ska jag det och inget ska få hindra mig!!

Bara så ni vet...

onsdag, juli 28, 2010

Revbensspjäll och kronärtsskocka med basilikasmör



Gårdagens middag blev hemmagrillade revben som marinerats i chili och vitlök i ett dygn. Till gjorde jag ett gudomligt basilikasmör. Till mig kokade jag en kronärtsskocka och J fick grillad majs.

Nu är vi bortbjudna på middag ikväll. Ska bli spännande att se vad vi får för gott.

Storhandlat ekologiskt

Synd att det är så dyrt med ekologiskt, men jag har gjort mitt val och jag tycker allt smakar så mycket bättre. Och nej jag tror inte jag inbillar mig! Har precis lagt en order hos Renée Voltaire. Stod inget om leveranstid men jag hoppas på att jag har alla godsaker under nästa vecka.

Lite kokosolja.


Lite Incaberries, innehåller 16% protein.


Gojiberries



Rawfood kex som jag tänkte ha till frukost när jag vill lyxa lite.



Lite hampafrön till min kommande supermüsli



Lite naturligt bruna aprikoser för att de är osvavlade.



Pumpafrön har vi redan hemma, men skadar inte att köpa lite till.




Raw Agave sirap till min müsli.





Sen lite kvalitets ekologiskt godis till barnen. Har köpt vissa av varorna tidigare och barnen har gillat allt. Det jag gillar med Renées godis är att det inte är några konstigheter i dem. Tycker barnen får nog med skit i sig i skolan och på andra ställen så jag vill iaf göra ett medvetet val. Dyrt men förhoppningsvis gott. Ska bli spännande att att se vad de tycker om hallon- och blåbärsremmarna.








Såhär står det om hallonremmarna:

Bästa Raw Food godiset gör jag av hallon, banan och aprikos- inget annat skumt. Smeten får torka på låg temperatur för att bevara all näring.

Man blir lycklig av Härliga Hallonremmar. Rulla en rulle eller riv av en bit och känn de naturliga smakerna sprida sig i munnen. Inga tillsatser behövs här inte! Perfekt vid godissug eller som mellanmål.





De här är riktigt goda, det vet jag eftersom jag och Tuva fajtades om detta godiset sist jag köpte det. Den här gången får hon påsen helt för sig själv.



Och lakrits till Felix. Han älskar lakrits.


Allt köpt hos Renée Voltaire